JE MAG WEER NAAR KANTOOR! 

 

Yes, het mag weer! We mogen weer naar kantoor. Na 2 jaar thuis werken heeft kabinet groen licht gegeven, het thuiswerk advies vervalt. De bureau's moeten weer worden afgestoft, de huiskamer wordt weer de huiskamer en het muten van je collega's is voorbij. 

BUURTBOER KIT
Terwijl jij druk bent met het kantoor in te richten op de 1.5 meter samenleving, denken wij alvast aan de eerste lunch met iedereen op kantoor. Want zeg nou eerlijk,
hoe leuk is het om na al die tijd weer met zijn allen te lunchen. Met De Buurtboer lunch kit dekken wij gratis de tafel voor jou en je collega's. Je krijgt van ons een krat vol verse producten, denk aan brood van Bbrood, ambachtelijke vleeswaar en kazen, frisse salades en nog heel veel lekkers. Ook over de aankleding hoef je je niet druk te maken want in de Buurtboer Kit zitten alle benodigdheden om de tafel gezellig aan te kleden.

HOE WERKT HET?
Heel simpel! Vul hieronder het formulier in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Samen bespreken we de dag waarop jij de de lunch wil ontvangen. Deze komen wij vervolgens bezorgen en het enige wat jullie hoeven te doen is genieten! 


Laat ons je helpen een fantastische, gratis welkom-terug-lunch te organiseren.* Vul in het formulier hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Het team van de Buurtboer

 

*De Buurtboer kit is qua grootte geschikt voor 5 tot 20 personen en wij leveren alleen in de randstad.