Schermafbeelding 2020-11-27 om 14.33.11

een feestelijke kerstlunch op kantoor

Het is te merken dat de feestdagen in aantocht zijn. De supermarkten liggen vol met pepernoten en chocoladeletters en ook kerstversiering wordt alweer volop verkocht. De maand december geeft ons de mogelijkheid om al onze geliefden, werknemers en collega’s te laten merken hoe blij we zijn dat ze er zijn. Kerst is het perfecte moment om samen te komen en nog even alle positieve indrukken en gebeurtenissen te bespreken. Een feestelijke kerstlunch is een geweldige manier om samen met het hele team het jaar af te sluiten. En hoe doe je dat beter dan onder het genot van bijvoorbeeld huisgemaakte kerstquiche, geroosterde geitenkaas en verse Gravad Lax? Bij ons bestel je deze heerlijke kerstbox al vanaf €9,20 per persoon. 

Dit kun je verwachten van de Kerstbox

Een kerstlunch hoort aan twee aspecten te voldoen. Ten eerste moet het een goede en gezonde maaltijd zijn waar je op kunt teren. Daarvan ben je bij ons verzekerd want we werken enkel samen met lokale producenten die met veel liefde op ambachtelijke wijze produceren. Onze vereiste is dat zij een duurzame blik op de toekomst hebben en zo zorgen wij dat je enkel de beste producten geleverd krijgt. 

Ten tweede is het natuurlijk belangrijk dat een kerstbox een aantal extra feestelijke lekkernijen bevat. Onze bakkers, slagers, kaasproducenten, groente,- fruit- en visboeren hebben allemaal hun eigen specialiteiten voor de feestdagen. Samen doen we tijdens deze speciale tijd extra hard ons best om jouw kerstlunch echt speciaal te maken.

Zo bestel je de kerstbox

Je kunt alle verschillende kerstboxen via deze website bestellen. Naast je contactgegevens kun je daarbij ook invullen welk formaat lunchbox je wilt bestellen. Box S (10-14 personen) kost €130 Box M (15-19 personen) kost €180 en Box L (20-24 personen) kost €230. Als je met meer dan 25 personen bent, stuur dan een mailtje naar service@debuurtboer.nl zodat we een passend aanbod kunnen doen. 

Het is belangrijk dat je de gewenste kerstbox op tijd aanvraagt. Bestel je lunch voor donderdagmiddag 14:00 voor de daarop volgende week. Zo kunnen we garanderen dat onze ambachtelijke specialiteiten dagvers worden geleverd voor twaalf uur ’s middags op de gewenste dag.

  1. Box S voor 10-14 personen is € 130
  2. Box M voor 15-19 personen is € 180
  3. Box L voor 20-25 personen is € 230

De kerstboxen worden geleverd van 01-12-2022 t/m 30-12-2022

Bestel de kerstbox

DeBuurtboer-19

Een feestelijke kerstlunch met collega's organiseren

Je kunt een feestelijke kerstlunch organiseren als bedankje voor je werknemers. Uiteraard kan een groep collega’s ook zelf het heft in handen nemen en iets speciaals regelen. Wij verzorgen drie verschillende groottes kerstboxen. Box Small is geschikt voor 10-14 personen, Box Medium voor 15-19 personen en Box Large voor 20-25 personen. 

Elke kerstbox bevat een gevarieerd aanbod aan artikelen. Er zijn opties voor vegetariërs, veganisten en mensen die bijvoorbeeld een gluten of lactose intolerantie hebben. Met ons uitgebreide assortiment kan iedereen lekker en uitgebreid lunchen. Naast de heerlijke lekkernijen worden er feestelijke extra’s toegevoegd die de gelegenheid extra speciaal maken. Op die manier weet je zeker dat alle werknemers met een warm gevoel naar huis gaan.